Irmgard

Vanuit TIN CUP Partners is Irmgard Nieuwenhuis de spil en het aanspreekpunt achter deze reis en zij gaat, samen met een enthousiaste crew, dan ook mee tijdens het weekend. Om die reden stellen we haar aan julllie voor:

Haar hele leven is Irmgard al op veel fronten actief en zij heeft een keur aan sporten beoefend (van mtb-en tot schermen en van volleyballen tot paardrijden :)). All-time favoriet is het zwemmen in open water! Dat maakt haar geen atleet maar ze is er rotsvast van overtuigt dat lekker actief bezig zijn maakt dat je beter in je vel zit. Het geeft ruimte in je hoofd en draagt bij aan je creativiteit en oplossend vermogen, ze heeft dan ook -niet verrassend- een creatief beroep :). Als concept-ontwikkelaar en sparring-partner werkt ze binnen TIN CUP Partners aan het zichtbaar maken van bedrijven, organisaties en personen (Branding). Naast het ontwikkelen van concepten organiseert en begeleidt ze events (waaronder Trotseer de Trappen van Møn) en is ze productieleider op het gebied van fotografie, film en theater. 

Irmgard wordt vaak beschreven als een duizendpoot. Zij weet nagenoeg alles te regelen :). Of het nu gaat om de planning, organisatie, maaltijden, muziek, uitdagingen… ze draait haar hand nergens voor om en zal altijd proberen het beste uit alles en iedereen te halen om iets te doen slagen. Creativiteit tot de max! 

Wat gaat Irmgard doen tijdens de reis? Zij zal je ontvangen, is het aanspreekpunt en zal je wegwijs maken bij alles wat je nodig hebt. Maar natuurlijk doet zij dit niet alleen! Net als elk jaar gaat er een leuke crew mee die we jullie ter plekke zullen voorstellen. Samen zullen ons uiterste best doen om er een fantastisch weekend van te maken!