Het Team

Irmgard

Irmgard Nieuwenhuis is de spil en het aanspreekpunt achter deze reis en zij gaat, samen met een enthousiast team, dan ook mee tijdens dit weekend. Haar hele leven is Irmgard al actief en heeft ze een grote diversiteit aan sporten beoefend. Ze is er rotsvast van overtuigt dat lekker actief bezig zijn maakt dat je beter in je vel zit. Het geeft ruimte in je hoofd en draagt bij aan je creativiteit en oplossend vermogen, ze heeft dan ook -niet verrassend- een creatief beroep. Als concept-ontwikkelaar en sparring-partner werkt ze binnen TIN CUP Partners aan het zichtbaar maken van bedrijven, organisaties en personen. Naast het ontwikkelen van concepten organiseert en begeleidt ze events en is ze productieleider op het gebied van fotografie, film en theater. Irmgard wordt vaak beschreven als een duizendpoot. Ze draait haar hand nergens voor om en zal altijd proberen het beste uit alles en iedereen te halen om iets te doen slagen. Creativiteit tot de max!

Alette

Al sinds de eerste editie van Trotseer de Trappen van Møn is Alette Swart te vinden in het team. Alette verzorgd, samen met Roel Siepel, de innerlijke mens tijdens het weekend. Ze schilt, snijdt, roert, hakt, schenkt, bakt, kookt, husselt er lustig op los! Koken is haar passie en ze heeft dan ook jaren voor de klas gestaan om jongeren de liefde voor het koken bij te brengen.

Roel

Sinds de laatste twee edities is ook Roel Siepel aangeschoven bij het kook-team. Samen met Alette Swart zorgt hij ervoor dat iedereen op het juiste tijdstip wordt voorzien van een heerlijke en voedzame maaltijd. Koken boven open vuur, op het strand, in de bossen of op een boot… hij draait zijn hand nergens meer voor om. Beroemd is hij om zijn pannenkoeken!

Ole

Rots in de branding is Ole Eskling. Eigenaar van ons ‘honk’ tijdens het weekend: de Klap Hesten, en kapitein der zeven zeeën. Hij helpt ons met onze gekste plannen en haalt de magie van het eiland naar boven. Als local weet hij je de mooiste plekjes te wijzen en de prachtigste verhalen te vertellen. Geboren en getogen op Møn (maar met uitstapjes over de hele wereld) kent hij elke uithoek van het eiland.

Hans

Spiksplinternieuw in het team is Hans Kuilder. Enkele edities geleden ging hij mee als MTB-deelnemer en dit jaar begeleidt hij de trailrunners onder ons. Hans is een zeer ervaren loper en gecertificeerd trainer en kent de mooiste parcoursen op het eiland. Hij zal de trailrunners kundig over het eiland begeleiden en daarbij indrukwekkende vergezichten laten zien.

MICHAEL

Vanuit het Geo Center Møns Klint zal onze Deen Michael Jørgensen de MTB’ers op zaterdag onder zijn hoede nemen. Afgestemd op de niveaus binnen de groep zoekt hij de uitdagingen maar als gids zal hij je ook meer vertellen over het eiland. Alle edities van Trotseer de Trappen van Møn was Michael onze expert en gids en heeft hij iedereen blij op, en van de MTB áf gekregen.