Een beetje Tin Cup

Het is alweer een aantal jaar geleden dat het idee is ontstaan om met een kleine groep mensen, op een actieve manier, het eiland Møn te ontdekken. Omdat wij geruime tijd hebben gewerkt voor enkele bedrijven op Møn bezochten we het eiland regelmatig (wil je weten wat wij als TIN CUP Partners doen? Check dan onze website www.tincup.partners). Al vanaf dag één waren we verliefd op dit prachtig stukje Denemarken en de vriendelijke eiland bewoners. Tijdens een koude nacht in oktober 2018 draaiden we, bovenop een heuveltop in de omgeving van Camp Møns Klint, een time-laps van de sterrenhemel. In de uren dat we in het donker op de heuvel zaten kwamen we tot een fantastisch gesprek… we hadden tenslotte de tijd. Daar bedachten we dat het geweldig zou zijn als meer mensen dit konden ervaren. Maar op een manier die anders is dan wat anderen doen. We wilden op een uitdagende manier mtb-en èn(of) trailrunnen! Maar daarnaast vooral ook op een verrassende manier de gezelligheid opzoeken. Ontspannen. Op een prachtige plek, met goed eten en met de hulp van zoveel mogelijk ‘locals’. In 2021, 2022 en 2023 hebben we dit idee succesvol waar kunnen maken en dat smaakt naar meer!

lekker eten en lachen om grappen

In ons werk hebben we veel te maken met items als netwerken, bijeenkomsten, teambuilding enz. Veelal gebeuren deze events in een ochtend, middag, avond of hooguit een dag. Maar wat gebeurt er als je met een kleine groep een heel weekend gaat invullen? Zonder de focus te hebben op werk, een vraagstelling of een probleem? Maar lekker actief bezig zijn, je in het zweet werken en dan ontspannen rondom een kampvuur. Samen lekker eten en de tijd hebben voor een goed gesprek… of een leuk gesprek… of simpelweg heel hard lachen om de flauwste grappen? We hebben ervaren dat er met de ruimte aan tijd heel veel geweldige dingen ontstaan! Actief bezig zijn in een ontspannen setting verbindt.

In de mix

En natuurlijk is dit weekend niet alleen bedoeld voor collega’s! Zeker niet. Vrienden, familie, buren, vage kennissen… iedereen kan mee! De spanning en fun zit hem in de mix! Want de belangrijkste doelstelling is het hebben van een mooi en lekker actief weekend op een fantastisch eiland waar alle tijd en ruimte is!