Uitrusting

Bereid je goed voor op een sportief weekend! Neem bij voorkeur je eigen uitrusting en/of mountainbike mee (wat we zéker adviseren, het fietst wel zo fijn op bekend materiaal) en zorg er dan voor dat je fiets goed is nagekeken en alles werkt zoals het moet. Je zult er zeker profijt van hebben als je een flink profiel op je banden hebt. Neem handschoenen mee en een goedgekeurde helm. Een kleine rugzak is handig om water, een snack of je lunch in mee te nemen. Mocht je een van ónze mountainbikes willen huren, hou er dan rekening mee dat deze géén clicks hebben en misschien niet zo geavanceerd zijn als je zelf gewend bent. Het huren van moutainbikes is beperkt mogelijk dus geef het ons zo snel mogelijk aan als je hier gebruik van wilt maken!
 
Ook voor trailrunners geldt, neem een rugzakje of camelbag mee waar je water in mee kunt nemen. Vanzelfsprekend horen ook geschikte schoenen bij je outfit.
 
Vergeet tot slot niet om zwemspullen (zwemkleding, grote handdoek en waterschoenen/slippers!) mee te nemen voor de zondagochtend en elk ander moment dat je een frisse duik wil nemen in zee! Een brilletje kan handig zijn en misschien geef je er zelf de voorkeur aan om een badmuts/wetsuit te dragen.